Uitverkochte Nacht van de Levensbeschouwing

De Martinikerk zat vol tijdens De Nacht van de Levensbeschouwing op woensdag 12 oktober 2022. Zeker 400 studenten en Stadjers kwamen de kerk binnenstromen en luisterden naar het leuke en inhoudsvolle gesprek tussen prof. Jeroen de Ridder en Sander Schimmelpenninck rondom het thema: Jij in de Maatschappij.

Jasja Nottelman
Extra - Nacht van de Levensbeschouwing19 - 1

De workshops na de pauze werden goed bezocht en er ontstonden mooie gesprekken tussen de deelnemers en de workshopleiders. “Wat gaaf dat er zoveel mensen waren, dan ben ik dus niet de enige die dit soort dingen interessant vindt,” zei een student geneeskunde.

Uit de workshop van studentenpastor Jasja Nottelman: “Ik ben geraakt door wat er allemaal gezegd en gedeeld werd. Ook door studenten van wie ik het niet van tevoren verwacht had. Je zou nog graag wat doorpraten, de tijd was te kort!” (studente van studentenvereniging Ichthus.)

De organisatie van de Nacht bestond uit een gemotiveerde club studenten met allerlei achtergronden. “Ik vond het heel leuk om het te organiseren en eerlijk gezegd wel spannend of het allemaal goed zou uitpakken, maar volgens mij is het heel tof gegaan,” vertelt een student ondernemerschap en retailmanagement.

De commissie van de Studentenkoepel Levensbeschouwelijke organisaties (SKLO) heeft een fantastisch evenement neergezet, waarbij de Martinikerk als toplocatie bijzonder goed uit de verf kwam.

Extra - Nacht van de Levensbeschouwing19 - 2
Foto’s: Dineke van der Wouden
Cover 19.JPG

Editie 19 - 2022

Lees meer Bekijk pagina

Schrijf je in voor de nieuwsbrief