Redactioneel

Jaargang 24, nummer 16

Beste lezer,

We zijn weer terug! En de redactie barst van de nieuwe ideeën voor de laatste maanden van dit jaar. De rest van de stad ook, blijkt uit alle activiteiten en initiatieven die er voor dit najaar al bekend zijn. We beginnen dus direct maar met een extra dik nummer dat naar alle lidmaten van de PG Groningen en de PG Damsterboord gaat.

U leest in de dit nummer over geschiedenis en toekomst: kerkgebouwen die inmiddels anders gebruikt worden, een verhuizende universiteit en het einde der tijden (of misschien niet). U leest over de diversiteit van de kerk: diensten in het Frans, pastoraat dat naar studenten toe komt en de preken van Martin Luther King die nog steeds oproepen te vechten voor een toekomst waarin Gods liefde voor iedereen nabij komt. U leest over de rauwe vrede van een regenbui op een Schots eiland.

Vergeet ook de wijkberichten niet: er staan feestelijke startzondagen, verdiepende lezingen en nog veel meer op stapel!

Leest u Kerk in Stad voor het eerst en wilt u dat vaker doen? Sluit dan een digitaal of papieren abonnement af op kerkinstad.nl. Hebt u een papieren abonnement maar wilt u (ook) digitaal gaan lezen? Stuur dan een mailtje naar , dan wordt het voor u geregeld.

Veel leesplezier!

Vriendelijke groet,
Annejet Fransen

Annejet Fransen
voorkant nummer 16.JPG

Editie 16 - 2023

Lees meer Bekijk pagina

Schrijf je in voor de nieuwsbrief