Kerkrentmeesters zoeken penningmeester
Extra - Vacature10

Het College van Kerkrentmeesters van de Protestantse Gemeente Groningen heeft binnenkort een vacature voor de functie van penningmeester. Wil jij deze belangrijke functie op je nemen?

Zorg voor mensen, gebouwen en financiën binnen de PGG: dat is de kerntaak van het CvK en daarvoor is een robuust bestuur nodig. Een nieuwe scriba is gelukkig al gevonden: Ingrid Webbink van Groningen-Zuid. Samen met haar en voorzitter Vincent van Ravels ga je als penningmeester de uitdagingen aan die op de PGG afkomen. Eén daarvan is het opzetten van commissies die het CvK in de toekomst gaan ondersteunen op het gebied van fondsenwerving, beleggingen, exploitatie vastgoed, en onderhoud en verduurzaming. Zo worden deze taken bij een bredere groep mensen ondergebracht en komt niet alles meer op het CvK aan.

Durf je deze verantwoordelijkheid op je te nemen en ben je op financieel gebied goed onderlegd? Neem dan contact op met de huidige penningmeester, Alexander Brands: | 06 10 41 06 38. Hij kan ook vertellen wat het werk inhoudt en antwoord geven op al je vragen. Met jouw inzet maak je het mogelijk dat de protestantse gemeenten een rol van betekenis blijven spelen in Groningen.

Voorkant editie 10.JPG

Editie 10 - 2024

Lees meer Bekijk pagina

Schrijf je in voor de nieuwsbrief