Kerk in Stad zoekt nieuwe redacteurs

 

Kerk in Stad maakt elke twee weken een prachtig kerktijdschrift, zowel in print als digitaal (website en app). De redactie is een diverse groep vrijwilligers (zowel qua leeftijd als qua kerkelijke achtergrond) maar allemaal zijn we enthousiast over Kerk in Stad en bereid om van elkaar te leren. We zijn op zoek naar uitbreiding op het gebied van website en sociale media.

Extra - Oproepen redactie22 - 2
Stuur Kerk in Stad de wereld in – Webredacteur

 

De redactie van Kerk in Stad zoekt een nieuw redactielid met voorliefde voor de digitale wereld. Kun jij een beetje overweg met een website of wil je dat heel graag leren? Onze webredacteur wil graag wat ondersteuning. Wil je daarnaast ook nog schrijven voor het blad en de website en deelnemen aan de redactievergaderingen dan mag dat zeker, maar het is niet verplicht.

 

Zet jij ons op Instagram? – Sociale media-medewerker

 

Het sociale mediateam van Kerk in Stad zoekt versterking. Vind je het leuk om bezig te zijn met verschillende sociale media of wil je daarover leren? Kun je ons helpen ons bereik te verbreden en originele posts te maken over alles wat speelt in (kerkelijk) Groningen? Dan zoeken we jou! Als je naast de taken in het sociale mediateam ook bij de redactievergaderingen aanwezig wilt zijn en/of artikelen wilt schrijven, ben je daar van harte welkom.

 

Als je denkt dat een van deze functies (of beide) iets voor jou is, of als je graag meer informatie wilt: mail naar .

Cover nummer 18.JPG

Editie 18 - 2022

Lees meer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief