Bericht van het bestuur

Beste lezer van Kerk in Stad,

Als abonnee ontvangt u, samen met ruim 800 andere lezers, iedere twee weken een exemplaar van Kerk in Stad. Een enthousiaste redactie stelt, samen met eindredacteur Annejet Fransen, een interessant en gevarieerd blad samen. De Stichting Kerkblad Protestantse Gemeente Groningen verzorgt in samenwerking met de uitgever van Kerk in Stad, Dekker Creatieve Media en Druk, de uitgave van Kerk in Stad. De stichting stelt jaarlijks een begroting op, heeft periodiek overleg met de onafhankelijke redactie en verzorgt de reguliere contacten met de uitgever in Leeuwarden. Ook heeft de stichting overleg met de medewerkers van het kerkelijk bureau van de Protestantse Gemeente Groningen over administratieve en financiële zaken. Daarnaast heeft het bestuur een paar keer per jaar overleg met de eindredacteur van Kerk in Stad.

Het bestuur heeft recent van uitgever Dekker bericht ontvangen over de nieuwe abonnementsprijzen in 2024. Ook dit jaar stijgen de abonnementsprijzen van Kerk in Stad, o.a. als gevolg van gestegen loonkosten, drukmateriaal en de zeer forse stijging van de portokosten van Post NL.

Abonnementstarieven 2024
De nieuwe abonnementstarieven ingaande 1 januari 2024 (tussen haakjes de tarieven in 2023):

Jaarabonnement: € 74,95 (€ 70,50)
Halfjaarabonnement: € 45,0 (€ 39,-)
Studentenabonnement: € 45,- (€ 39,-)
Digitaal abonnement: € 45,- (€ 39,-)

Het stichtingsbestuur begrijpt de overwegingen van de uitgever dat zij genoodzaakt is om de abonnementsprijs te verhogen. De uitgever draagt Kerk in Stad een warm hart toe en doet er alles aan om de kostprijs van Kerk in Stad zo laag mogelijk te houden. Het bestuur van Stichting Kerkblad Protestantse Gemeente Groningen hoopt dat u ook in 2024 Kerk in Stad met veel plezier zult blijven lezen.

Het bestuur wil u nog eens wijzen op de mogelijkheid om een digitaal abonnement te nemen op Kerk in Stad. De kosten hiervan zijn lager dan van een gedrukt exemplaar en bovendien ontvangt u Kerk in Stad eerder dan wanneer u Kerk in Stad door PostNL laat bezorgen. De redactie zorgt ervoor dat de digitale Kerk in Stad uiterlijk vrijdag op de website en op de app staat. Overigens: wanneer u een jaar- of halfjaarabonnement op Kerk in Stad heeft, hebt u automatisch een digitaal abonnement op Kerk in Stad. Zie voor informatie de website van Kerk in Stad: www.kerkinstad.nl.

Het bestuur van de stichting: Johan Pruis, Annelies Noordhof, Cor van der Klaauw

cover nummer 1.JPG

Editie 1 - 2024

Lees meer Bekijk pagina

Schrijf je in voor de nieuwsbrief