Abonnementen Kerk in Stad

Beste lezer van Kerk in Stad,

Als abonnee ontvangt u, samen met bijna duizend andere lezers, iedere twee weken een exemplaar van Kerk in Stad. Een enthousiaste redactie stelt, samen met eindredacteur Annejet Fransen, een interessant en gevarieerd blad samen. De Stichting Kerkblad Protestantse Gemeente Groningen verzorgt in samenwerking met de uitgever, Dekker Creatieve Media en Druk, de uitgave van Kerk in Stad.

Binnenkort ontvangt u van de uitgever de factuur voor uw abonnement op Kerk in Stad voor het jaar 2022. De abonnementsprijs is voor 2022 vastgesteld op € 62,50. Dit is in vergelijking met 2021 een verhoging van € 3,-. De prijs van een halfjaarabonnement bedraagt € 35,-. De prijs van een digitaal abonnement wijzigt niet: € 34,95. Ook de prijs van een studentenabonnement blijft gelijk: € 34,50.

Het bestuur vindt het belangrijk dat u geïnformeerd wordt over de redenen van de abonnementsverhoging. De stijging van de abonnementsprijs is o.a. een gevolg van de daling van het abonneebestand en de stijgende grondstofprijzen (o.a. papier) én de forse stijging van de portokosten. Jaarlijks ontvangt u 23 nummers, waarbij meer dan de helft van de abonnementskosten voor rekening van PostNL komt (!). De uitgever moet deze kosten doorrekenen in het abonnementstarief en heeft geen invloed op de verzendkosten van PostNL. Vandaar ook dat de kosten voor een digitaal abonnement niet stijgen.

Het stichtingsbestuur begrijpt de overwegingen van de uitgever dat zij genoodzaakt is om de abonnementsprijs te verhogen. De uitgever draagt Kerk in Stad een warm hart toe en doet er alles aan om de kostprijs van het blad zo laag mogelijk te houden. U kunt ons daarbij helpen door abonnees te werven, bijvoorbeeld door een abonnement cadeau te doen aan een familielid, kennis, vriend of vriendin. Wat zou het mooi zijn wanneer alle lezers één nieuwe lezer aanbrengen, zodat de oplage kan worden verdubbeld! U kunt het abonnement aanvragen via de website: www.kerkinstad.nl. Ook zijn advertenties in Kerk in Stad welkom. Mocht u met regelmaat in Kerk in Stad willen adverteren, dan kunt u met de uitgever contact opnemen.

Het bestuur van Stichting Kerkblad Protestantse Gemeente Groningen hoopt dat u ook in 2022 Kerk in Stad met veel plezier zult blijven lezen.

Het bestuur van de stichting: Johan Pruis, Ammy de Raad en Cor van der Klaauw

Schrijf je in voor de nieuwsbrief