Kerk in Stad vernieuwd
nieuwe-vormgeving6-3.png

Kerk in Stad is helemaal vernieuwd: nieuwe uitstraling, nieuwe website, nieuwe app. Kijk vooral even rond. Iedere bezoeker leest gratis drie artikelen en abonnees kunnen na inloggen alle artikelen lezen. Hebt u een smartphone? Probeer dan ook eens de app!

Wilt u ons vertellen wat u van het blad, de website of de app vindt? Reacties, tips en ingezonden brieven zijn welkom op .

 

Website

Op de website kunt u door Kerk in Stad bladeren, oudere nummers inkijken en mooie artikelen lezen. Hier vindt u op den duur ook artikelen die niet in het papieren blad staan. En wat dacht u van filmpjes? Alle abonnees kunnen inloggen op de website om toegang te krijgen tot alle artikelen. Wel een abonnement maar nog nooit eerder Kerk in Stad digitaal gelezen? Vraag dan uw wachtwoord op door te mailen naar . Digitale abonnees hebben al een wachtwoord – die blijft hetzelfde. Nog geen abonnement? Hier vindt u alle mogelijkheden.

 

App

Als u de app downloadt op een smartphone, kunt u daarin door het blad bladeren en artikelen aanklikken om te lezen of op te slaan voor later. De app kunt u downloaden in de App Store (als u een iPhone hebt) of Google Play (als u een ander soort smartphone hebt). Het downloaden van de app is gratis, u betaalt alleen voor uw abonnement. Ook voor de app geldt: iedereen met een abonnement op Kerk in Stad en een e-mailadres kan hem gebruiken.

 

Kerk in Stad op papier

Wilt u het blad gewoon op papier lezen? Dat kan natuurlijk ook. Kerk in Stad verschijnt elke twee weken en staat vol met actualiteit, geloof en maatschappij. Bent u al abonnee? Dan blijft u het blad gewoon ontvangen. Nog geen abonnement, maar wel geïnteresseerd? Vraag dan een proefabonnement aan en ontvang drie nummers gratis.

nieuwe-vormgeving6.png

Schrijf je in voor de nieuwsbrief