Happietaria: Schuif aan voor een beter bestaan

16 nov-14 dec - Happietaria - Schuif aan voor een beter bestaan

Happietaria is hét pop-up restaurant van Groningen, dat volledig wordt gerund door vrijwilligers. Het geld dat we hiermee ophalen gaat naar een project van stichting Tearfund.

 

Dit jaar is dit een project in Ethiopië, Democratische Republiek Congo en Zuid-Soedan, waarbij er wordt geïnvesteerd in gesprekstechnieken voor vrede. In alle drie de bovenstaande landen heerst er al enige tijd onrust. Zo zijn er onenigheden tussen verschillende groepen in de samenleving. Binnen deze aanpak zullen de kerken in de gemeenschappen centraal staan, omdat TearFund gelooft dat de kerk het centrale hart is van een samenleving. Binnen de kerk wordt er dan een peacemaker uitgekozen die een leidinggevende rol zal krijgen. Dit project is al in meerdere landen uitgevoerd en telkens succesvol gebleken.

 

Het mooie is, u kunt onderdeel zijn van dit gave project! We willen u dan ook van harte uitnodigen om in ons restaurant te komen eten, samen met bijvoorbeeld uw wijkkring/bijbelkring, taakgroep, diaconie of gezin. Daarnaast is het mogelijk om een avond vrijwilliger te zijn in ons restaurant. U kunt zich dan inzetten in de keuken, als bediening of achter de bar. Een geweldige ervaring om samen met leden van uw gemeente te doen; dit betekent veel lol terwijl u bijdraagt aan het goede doel!

 

Happietaria is open van 16 november tot 14 december aan de Henri Dunantlaan 2 (Overwinningsplein). Reserveren of aanmelden als vrijwilliger kan via onze website: www.happietaria.nl/groningen. Wilt u een donatie doen, dan kan door een bedrag te storten op NL98ABNA0864322631 tnv Tearfund onder vermelding van Happietaria Groningen 2023 of door de QR-code te scannen. Hartelijk dank!

 

Schuift u ook aan voor een beter bestaan?

Groningen | Henri Dunantlaan 2 | Reserveren of aanmelden: happietaria.nl/groningen

Happietaria

Happietaria

Datum: 16-11-2023 tot 14-12-2023
Locatie: Henri Dunantlaan 2
Henri Dunantlaan 2
Groningen
Website: https://www.happietaria.nl/groningen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief