Het is tijd!

15 jan - Het is tijd!

Concert om te verbinden en de ogen van de politiek te openen

Het is tijd! vindt plaats op zondag 15 januari 2023 in de Immanuelkerk in Groningen. Dit gratis toegankelijke concert door alumni en studenten van de Master of Music van het Prins Claus Conservatorium is een vreedzaam protest om op te komen voor studenten en daarnaast generaties te verbinden. Komt u genieten van een verrassend concert om op te komen voor studenten? Zodat ze weer een persoon en geen nummer mogen zijn!

 

Ontwikkelingsachterstanden vanwege de covid-19 crisis, een (studenten)huizentekort, collectief uitgesloten van de energie toeslag, mentale problemen en een rente op de studielening in plaats van een tegemoetkoming. De verloren generatie, de vergeten generatie, de pechgeneratie, allemaal benamingen voor de generatie studenten die nu studeren of net afgestudeerd zijn. Het is een generatie die meer wordt gezien als verloren zaak of bsn-nummer dan als individuen.

 

Er worden werken gespeeld uit het klassieke, jazz en hedendaagse muziekrepertoire, voor ieder wat wils. Van o.a. Tsoupaki, Bach, Verhelst en als afsluiting een muzikale verrassing, een première met als inspiratie een erg bekend muziekstuk. De stukken worden gespeeld door Petr Agapov (drums), Femke van den Bergh (basklarinet), Gabriele Bertosi (basgitaar), Emma Zarzuela Castro (cello), Bea Galán (piano), Samuel Gonzalez (marimba), Robert IJserinkhuisen (componist), Giordano Mor (trombone), Apostolos Pagonis (cello), Elena Rota (cello), Tonke Suithoff (piano) en Vittorio Zelocchi (cello).

Groningen | Immanuelkerk | 12:00 uur

Concert

Datum: 15-01-2023
Locatie: Immanuelkerk
Overwinningsplein 1
Groningen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief